Villa Střižkov

Reconstruction of a 1940’s rowhouse villa in Střižkov

This project redefined the living spaces. From the 1940’s design of compartmenization of function spaces, a new spatial arrangement brought together the dining room and the kitchen together with the living room. Forming a contemporary and more emancipating style of living. Complete electricity and and heating system. reglazing windows and complete renovation of all windows. An additional bathroom and shower for the parents was added under the roof as well.

 

 

 

IMG_3492_2

 

 

 

Hora_IMG_2671

Hora_stairs 01b

Hora_stairs light 02

Hora_IMG_2642

Hora_render 03

Hora_render 05

Hora_wood wall 02

Hora_wood wall 05

Hora_wood wall 03_b

 

IMG_3504_2

IMG_3500_3

 

Hora_IMG_2677

Hora_Přízemí New 03

Hora_Přízemí New 02